Butterfly til mænd - godt udvalg

Hos Herrernes Magasin har vi et varieret og spændende udvalg i butterflies. Det er ikke unormalt at vi har over 100 forskellige selvbinder og bundne butterflies at vælge imellem, så hvis du er på jagt efter at købe en butterfly, er Nørregade 20, København et rigtig godt bud. 

Og nå ja, vi har selvfølgelig matchende klude (pyntelommetørklæder) til alle butterflies. 

Gennem adskillige generationer har butterflyen (eller Bow tie, som den kaldes på engelsk) været fast tilbehør til smoking og kjolesæt. De senere år har den dog vundet mere og mere indpas udenfor gallapåklædning. I dag ses butterfly både brugt sammen med alm. festpåklædning, men også i forbindelse med arbejde og mere casual påklædning.

Vi forhandler de lækreste kvalitets butterflies fra John Henric og Portia - både som færdigbundet og i selvbinderversion.

Som noget helt nyt, er vi den første butik i Danmark, som forhandler de danske butterflies af mærket Flødepigen. Så kom ind og se de flotte danske designs.

Vi har et bredt udvalg af butterfly til mænd og du kan helt sikkert finde det du søger. Der er varianter i mange farver og designs, så du har gode muligheder for at finde butterfly til mænd, der kan give dit look det ekstra.  

Video: Lær at binde butterfly

Hvis det driller, så prøv denne video til at komme igang