originalt og lækre ser de gamle tøjdrenge ud
Brd.Andersen bød kunderne på en cerut, vi nøjes med en fadøl

Jakkesæt

Herrernes Magasin sælger primært jakkesæt fra Van Gils og Cavaliere, begge er udvalgt på baggrund af kvaliteten af deres metervarer, design og 'value for money'. Vi har et tæt samarbejde med begge, så hvis der er noget der skulle mangle, kan vi skaffe det indenfor få dage. 

Et jakkesæt med vest hedder en habit. Jakkesæt er traditionelt todelte i jakke og bukser. På engelsk kaldes det suit. Jakkesæt fåes i væsentlig flere størrelser end det er almindeligt kendt. Herrernes Magasin er eksperter i at finde den størrelse der netop passer dig. Flere af vores leverandører er kun udvalgt med det formål at de er lynhurtige og lagerførende i specialstørrelser.

De mest velassorterede tøjforretninger indeholder størrelsesregisteret..

  • 44-64  almindelige størrelser
  • c92-c108 korte versioner af almindelige størrelse
  • 90 -114 lange slanke versioner af de almindelige jakkesætstørrelser
  • 23-34 brede, lidt lavere størrelser.


Nogle ikke-specialtøjforretninger har kun str 48-52 , og her er problemet ofte også at få rådgivning om hvilke metervarer og forandringer der skal laves førend jakkesættet sidder perfekt. Netop denne rådgivning adskiller os fra vores konkurrenter.

 For når sandheden skal frem, er det ret sikkert at der skal laves een eller anden forandring hos en skrædder. Vores skrædder arbejder lynhurtigt og billigt for vores gæster.

Italienske jakkesætmastodont Beberis står bag de lyse versioner. pris 3495,-
Cavalieres nye lyse blazer

Cavaliere - imponerende italiensk kvalitet

Svenske Cavaliere var netop den leverandør vi ledte efter hos Herrernes Magasin. 

Når du er gæst et sted der kalder sig jakkesætsspecialist har du nogle forventninger til at finde et udvalg i jakkesæt i netop din størrelse. Du kan forestille dig at I er ret mange der læser disse linier, og at ingen af jer er nøjagtig den samme størrelse. Cavaliere har et af branchens bedste bagkatalog af alle mulige og umulige størrelser til strakslevering. 

De bløde stoffer jakkesærfolkene i broderlandet anvender er skam meget mere anerkendte. I flæng kan nævnes Cerruti og Vitale Barberis, der begge repræsenterer nogle virkelig skønne metervarer. Metervarer du finder i jakkesæt som Hugo Boss, Sand og Pal Zileri

Modellerne findes både i ekstra slim og i ekstra brede modeller og alle med muligheder for ekstra bukser og veste.

Priserne starter helt nede på 2995.-

 

Herrernes Magasin leverer også smoking, kjole og bryllupstøj til brudgom, forlover eller toastmaster. Du kan se mere om vores udvalg af jakkesæt til mænd her

 

David K i Go' Morgen Danmark

Van Gils model hygger sig :)