Skjorter til mænd

Der er gode takter fra det svenske mærke John Henric, og det skal der være når der er tale om et, for dig, helt ukendt mærke. Svenskerne har tydeligvis flere skud i bøssen, end bare Eton og Stenströms.

I lækre kvaliteter lauches den ene klassiske skjorte efter den anden i kvaliteter helt i tråd med netop opremsede navne. Vi er enormt stolte over at have landets største udvalg i John Henric skjorter - hvor længe det varer er nok tvivlsomt, når nu markedest mastodoner har fået øjnene op, for deres produkter. 

John Henric har flere smarte features, såsom plads til manchetkanpper på almindelige modeller. Ekstra knaphul til at holde skjorten samlet i lowcut jeans og bukser. Deres skjorter er af italiensk bomuld og de er produceret i Portugal - så vi holder os indenfor EU's grænser, og det er som altid, en god indikator for høj kvalitet. 

De findes fra halsstørrelse 37-46 og alle John Henric skjorter har et nærmest flydende slimfit, hvor de mindre størrelser har væsentlig mere slim fit, i forhold til de store størrelser, der har et mere "normalt" fit. Dette bevirker at det føles som om, at skjorten er designet specielt til dig og giver et fantastisk individuelt fit. 

John Henric skjorterne koster 899,- 

Udover John Henric, fører vi også Drykorn skjorter, som er kendetegnet ved at være meget slim fit. Dem har vi i basisfarverne hvid, sort, rød og de koster 799,- Er du på udkig efter mere eksklusive kvaliteter, fører vi Lords & Fools, som producerer alle deres skjorter i eksklusiv egyptisk bomuld, de skjorter koster koster 1199,-1499,-

Herunder ser du vores forår og sommer kollektion af John Henric skjorter - udover de viste har vi selvfølgelig klassisk hvid med både enkelt og dobbelt manchet, og det samme i den lyseblå version.