Skræddersyede jakkesæt fra 4999,-

Hos Herrernes Magasin tilbyder vi også skræddersyede jakkesæt. Eller dvs. populært sagt hedder det skræddersyet jakkesæt, i virkeligheden er det målsyet jakkesæt - et rigtigt skræddersyet jakkesæt bør koste min. 25.000,- og kræver mange timer hos skrædderen.

Et målsyet jakkesæt er efterhånden blevet til mange ting, alt fra noget hvor du selv skal måle dig foran spejlet til at du skal ind i en stor computer, og så regner den ud hvordan du vil have det skal sidde. I Herrernes Magasin er vi så old school at vi tror på, at der skal en seriøs dialog til, især første gang, at finde ud af og få sat tal på, hvordan du vil have det og hvad du er mest komfortabel i. For en ting er at måle dig, det er noget andet, at beslutte hvor stramt sættet skal sidde på dine mål.

Det er et stort projekt, og derfor har vi været så oldschool at tage på togt i england, for at finde en person som er vokset op med målsyede klæder, en som har kærlighed til tweed, tern og traditioner, en som levere en forbandet god service, en som har den erfaring og ekspertise det kræver og levere det med et britisk smil.

Og vi fandt ham, inde midt i London, i en herretøjsbutik som bl.a. har verdens største udvalg i veste! Han hedder Francis Brady og han er lige så dygtig som han er sympatisk.

Vi anvender et tysk koncept, fordi så vi at det er ordenligt, og vi arbejder sammen med Cavaliere fordi de har erfaringen, de tilbyder value-for-money og de giver adgang til alle de rigtige metervarer.

Vi bruger vi ca. 1,5-2 timer på at måle det hele perfekt, og finde præcis din stil og hvad du er komfortabel i. Denne disciplin er virkelig en videnskab, så du får selvfølgelig en grundig rådgivning inden for alle dine valg og fravalg, for du kan lave stort set alt – der er meget meget få begrænsninger.

Vores sæt starter på 4.999,- og ligger typisk fra 8499,- til 9995,- Udover jakkesæt er det også muligt at få lavet bare en blazer, et par bukser, en vest eller en frakke.  

Vi tilbyder selvfølgelig pasningsgaranti.

 

Er du interesseret i at skabe dit eget kvalitets one-of-a-kind sæt eller vil du have en lille uforpligtende introduktion, så bestil tid på: info@davidk.dk eller ring til butikken på 33 11 06 23. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kigge forbi butikken og høre mere. 

Er du på jagt efter et normalt jakkesæt, så klik her.