A very gentlemanish look
Go’ morgen Danmark: 4 tips til styling af dit ur
Go’ morgen Danmark: 4 tips til styling af dit ur

Go’ morgen Danmark: 4 tips til styling af dit ur

Den stilbevidste herrer, kender kraften i det enkleste og mest subtile tilbehør, fra et godt placeret lommeklud til elegante handsker. Det er de små berøringer, der bidrager til din personlige stil og som gør den unik og komplet. Tilsvarende er der et hav af elegante ur designs til mænd, med specifikke formål og lejligheder i tankerne. 

Hver enkelt mand har egne tanker om hvor og hvordan han bruger sit ure. Ure er en tidløs investering, der bærer på en masse interessante historier om den mand, der bærer det. Et smukt ur understreg din personlighed og løfter dit look. I Go’ morgen danmark viste jeg, hvordan du matcher dit armbåndsur med dit outfit. Det at style efter uret, kan forstærke dit generelle look med enkle huskeregler.

 

1. Supplér formaliteten af ​​dit tøj med dit ur

 

Skal du bære et digitalt eller analogt ur med en afslappet eller formel tøj?

Nu afhænger det stærkt af, hvordan du bærer det væk, fordi designet og udseendet af begge slags ure er helt anderledes.

De digitale ure har et kæmpe LED-display, der viser tiden i numerisk form. Deres design er mere velegnet til afslappede begivenheder og uformelle fester. På den anden side bærer analog ure time og minutviser sammen med tal. Analog ure har generelt et mere klar og formelt look sammenlignet med digitale ure, der er kendetegnet ved deres sportslige look.

 

2. Læder komplementerer læder

 

Det ved du måske ikke, men dine sko kan afgøre hvilken rem der passer bedst til en given begivenhed. 

Ja, du læser det rigtigt! Ligesom du matcher dit bælte og sko, kan du også notere og vælge et ur med en passende rem i overensstemmelse hermed. Hvis du har brune lædersko, bælte, handsker er det jo oplagt at matche det med et ur med en brun læderrem. IKKE sort, så hellere andre varme farver.

 

3. Metal matcher metal 

Det ser ud til, at ur remmen ikke er den eneste ting, der skal parres med dit tøj; urets urkasse kan også tages i betragtning.

Ser det ud til at blive mere kompliceret? I know, men der er få gyldne regler.

Se først på dit ur. Urkassens form spiller ikke en rolle, men urets “skal” kan her overvejes da der er adskillige designs og farver i form af bla. mat, skinnende, krystalbelagt finish. Metallegeringen, der bruges til at fremstille kassen, kan være sølv, messing, kobber, guld, rødguld, platin og endda titanium. 

Din påklædning kan efterabe urets design i form af matchende bælte, handsker, manchetknapper, armbånd eller lommeklude eller ihvertfald tages i betragtning.

 

4. Arvegods – ure kan bryde alle regler

Uret er for mange et overgangsritual, der gør de unge drenge til mænd. Uret bærger på en vis affektionsværdien og den historiske værdi, som du nu skal videreføre. 

Er du heldig at arve noget, kan det tilpasses din stil ved at ændre på fx rem, skive, og lænke. En udgået stilart, lidt feminim, spinkel, eller fejlfarvet sko. Vintage er cool, og har du lavet et `steal´altså en god handel, så bliver glæden tit stor også blandt dine venner. 

Brug dit ur som pejlepunkt i indkøbssituationen. Sæt sælgeren i tøjbutikken et par udfordringer “skal gå godt til guld & grønt”. messing eller alligatorrem. Det er muligt, og gør det noget sjovere at være tøjmand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.