A very gentlemanish look
Nimb á la Bangkok – Jeg besøger Nimb’s hemmelige asiatiske Bar’n’Grill
Nimb á la Bangkok – Jeg besøger Nimb’s hemmelige asiatiske Bar’n’Grill

Nimb á la Bangkok – Jeg besøger Nimb’s hemmelige asiatiske Bar’n’Grill

Jeg mærker duften af varme krydderier. Føler næsten varmen fra flammer under panderne, mens jeg træffer et valg om hvor jeg skal sætte mig, i det åbne rum med farverige flettede møbler og kulørte lamper, men hvor man bibeholder det skandinaviske udtryk. 

Kursen mod Bangkok´s street køkken er sat. 

CHIM 

Trods vejret drypper, siler og risler, var jeg for et par uger siden lige et smut forbi den hemmelige luksuriøse Nimb Bar’n’Grill. Thailandske kokke som har det asiatiske køkken løbende i deres blodårer og grillen i brug, får vi serveret moderne fortolkninger af nogle af Asiens signaturretter. Køkken Remedierne er faktisk lidt fremmedartede, der er meget specialværktøj i det her køkken, i forhold til mit gaskomfur derhjemme:-)

Chim betyder smag på thailandsk og som lægger navn til menuen. Der byder dig på en rejse gennem det asiatiske køkkens grundsmage. Der kan vælges 4 retter for 395 eller 6 retter for 595,-. Vinmenuen til 595,- blev virkelig serveret gavmildt og vidende. 

Du kan forvente elegante intense smage af fiskesauce, lime, kokosnød, passionsfrugt, chili, citrongræs, koriander og meget mere. Tilført en sanselige oplevelse og forklaret af deres madglade Chef Nan. Der er gang i køkkenet, der har en stor del af pladsen i lokalet.

Vinmenu, sammenfletter smagsindtryk yderligere, og vupti befinder jeg mig i en hyggelig atmosfære, med lækre dufte og asiatisk blikfang.

Jeg bliver mødt af flinke og snaksagelige, tjenere der tager sig af mig og assisterer gæsten sikkert igennem menu kortets oplevelser. 

 

Smagsmenu´en er klart at foretrække

6 småretter i en menu, var nok til kæresten og jeg. Vi supplerede dog op med 2 stk Bao. Der var hummer, kammusling og lækkerier, der fik mundsavlen til at løbe.

 

Vegetarretten

Nimb Bar’n’Grill signatur-bao, lavet med kul, bangla og cashewnødder tilsat lidt friske grøntsager er lige til at hapse. Min kræsne kæreste krævede denne gode Bao, da en del af menuen var hummer og lidt andet hun ikke helt kunne relatere sig til… 

 

Kødretten

Pat Ka Paw med oksemørbrad, æg og thaibasilikum. Bestod af det her møre kød, med sprøde nærmest karamelliserede broccoli, tilpas mængde af ris, æggeblomme der gav fylde til retten sammen med en kraftig smagfuld sauce. En delikat ret. Lækkert Lækkert anrettet. Luksus!

 

Et brag af en dessert

Passionsfrugt Sorbet med kokos og saltet karamel. Jeg er dessert mand, og med en kæreste, der ikke har stor dessert appetit betyder det een 1 ting, MERE til mig og min søde tand.  Kombinationen af det friske, fede, søde og salte, gjorde at menuen sluttede af med et brag, perfekt efter de intense smage. 

Lige udenfor døren ligger hovedbanegården, fra bordet kunne jeg se ind i Tivoli.. Dette sted ligger på et lidt et sært spot, et sted jeg ikke forbinder med restaurant og et sted vi københavnere ikke går så tit. Nimb´s høje standard svæver over stedet.  …var mætte, vores smagløst mere end tilfredsstillet og blev ført ud af den lille asiati.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.