A very gentlemanish look
Vilde heste, magiske mink, skønne burgers & Cigaretter uden røg
Vilde heste, magiske mink, skønne burgers & Cigaretter uden røg

Vilde heste, magiske mink, skønne burgers & Cigaretter uden røg

Mit Københavnske jakkesætstempel inviterede legekammerater forbi Nørregade 20

Aston Martin, Viggo Alex Petersen Pels, YO! Burgers & IQOS

 Location Nørregade 20 / November 19

Der er højt til loftet i butikken. Jeg står og kigger på kirkekronerne på 1.sal i jakkesætsbiksen.. her flere år efter jeg fik dem købt på Lauritz undrer det mig stadig at de kan lyse så meget at de øverste rækker slet ikke kan have pærer i.

Jeg bliver afbrudt af en buldren udenfor. Motorlyd vælter ind ad den smalle hoveddør i butikken. Aston Martin has arrived.. Jeg løber ned af vindeltrappen bevæbnet med en fotoklar telefon.. Julen er kommet tidligt. Der kommer 3 biler til over 12 mio kr.

 

Location Nørregade 20 / November 19

Mænd er nemme at inspirere. Jeg holder min peptalk og vilde heste og vanvittige pelse; om nødvendigheden i at indse at der SLET ikke er brug for overforbrug og overdådig luksus. Alligevel, er netop Pels og håndlavede Aston Martin én af de varer, der holder 10-100 år. Det er skatte som generation efter generation nyder eksistensen af.  Jeg har samlet mænd med den mission at tillade os at blive barnligt begejstret.. Grine højt af fryd og tage det som et sundhedstegn at være et engageret nørdet menneske m/k

 

Gratis. JA mine events er gratis, det vil sige du følger mig jo, og derfor er du velkommen. Gæster skal tage en ven med, vi arbejder på at udbrede den usnobbede dele-tankegang mine erfaringer er dine, mine kontakter til goder er dine kontakter og min indsigt er din, Du skal bare DELE videre.